Raindrop Technique Massage

De Raindrop massage is een behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft maar zeer zacht van behandeling is en is het beste te omschrijven als een aangename, weldadige en rustgevende belevenis!

 

Het combineert de toepassing van meest zuivere etherische oliën van Young Living, Vita Flex technieken, en massage langs de ruggenwervel.

 

De ruggenwervel reageert heel goed op de zenuwstimulatie en werking van de olie. Het is gezondheid – en welzijn bevorderend.

De oliën werken op het fysieke, mentale, spirituele en emotionele lichaam om balans te bereiken terwijl het tegelijkertijd ontspannend werkt. Door het vrijkomen van de geuren van de oliën die je ruikt kan er ook al veel gebeuren, er kunnen emoties vrijkomen.

  • Pijnlijke spieren, verlicht stijfheid, vermindert rugpijn

  • Het versterken van het zenuwstelsel, immuunsysteem en bloedcirculatie

  • Het verbeteren van de spijsvertering en hormoonhuishouding

  • Het herstel van verkoudheid, griepinfecties en blessures

  • Het creëren van balans voor lichaam en geest.

  • Het vermindert angst, stress, vermoeidheid, slapeloosheid, depressie en stemmingswisselingen

  • Het verlichtten van ongemakken dat veroorzaakt wordt door een disbalans in het lichaam  met name de wervelkolom.

  • Het opruimen van virussen en bacteriën en andere ziekteverwekkers.

 

De behandeling brengt verder een diepe ontspanning, helderheid, concentratie, ontgiften van het lymfesysteem en een verbeterde stemming. Heel waardevol voor je algehele gezondheid.

Tijdens de Raindrop massage lig je op je buik met een ontbloot bovenlichaam en blote voeten op de massagetafel. Nadat de oliën op de rug worden gedruppeld wordt o.a vitaflex toegepast, die de voordelen van de essentiële oliën versterken.

 

Door deze massage techniek worden de reflexpunten gemasseerd waardoor er een krachtige impuls door het lichaam stroomt langs de zenuwbanen.

Tussen de verschillende oliën in wordt met speciale vederlichte zachte energetische strijkbewegingen van de vingertoppen gewerkt, afgewisseld met diverse massage technieken.

Uw lichaam krijgt zo de gelegenheid afvalstoffen af te voeren en de balans weer te herstellen.

Raindrop 17-2-2020.jpg