top of page

Massage met Magnesium

In een stressvolle periode gebruikt je lichaam grote hoeveelheden magnesium -

Magnesium magnesium massage

Massage met magnesium is een waardevolle toevoeging aan je reguliere massage, het is dus géén op zichzelf staande massage.

De ontspannende werking van magnesium zorgt voor extra ontspanning van de spieren en werkt pijnstillend,,helpt tegen stemmingswisselingen, hoofdpijn, slecht slapen, stress en tal van andere "ongemakken".

Wist je dat je spieren calcium gebruiken om aan te spannen en magnesium om te ontspannen. Heb je alsmaar last van je spieren zonder een aanwijsbare reden, dan zou het mogelijk kunnen zijn dat je een  magnesiumtekort hebt. Je spieren kunnen dan niet meer goed ontspannen. 

We beginnen de massage door de magnesiumgel goed in te masseren op de door jou aangegeven spiergroep (bijv. nek en schouders) De werkzame stof magnesiumchloride wordt binnen enkele minuten voor minimaal 90% opgenomen. We dekken het af met folie en brengen een infrarood deken aan die lekker warm is. De infrarood opent je poriën waardoor de magnesium nog beter opgenomen wordt. Hierna beginnen we met de reguliere massage met gewone massageolie.

€ 5,00 

Tarieven:

Meerprijs         

bottom of page