top of page
Cadeaubonnen 
Cadeaubon Massagepraktijk Loenen

Wilt u graag iemand verrassen?  Voor een verjaardag, de feestdagen, als bedankje of zomaar, omdat u vindt dat iemand het nodig heeft om even tijd voor zichzelf in te plannen?

 

Dan is de cadeaubon voor een massage of de heerlijke Treatments producten die in de praktijk (en later dit jaar in de webshop) verkrijgbaar zijn heerlijk om te ontvangen, maar ook zeker om te geven!

Wie wilt u verrassen met bijvoorbeeld een ontspanningsmassage?

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor elke gewenst bedrag en de ontvanger kan zelf een massage naar keuze reserveren of de bon besteden aan Treatments producten, of een combinatie ervan.

De cadeaubon is geldig tot een jaar na datum afgifte en alleen inwisselbaar bij Massagepraktijk Loenen.

​Cadeaubon ophalen in de massagepraktijk of liever per post ontvangen. 

  • De Cadeaubon in de praktijk afhalen?  U maakt via de online agenda een afhaalafspraak waarna u de cadeaubon in de massagepraktijk kunt afrekenen en deze direct kunt meenemen.

      Vermeld a.u.b. bij de opmerkingen welke waarde de cadeaubon mag hebben, voor wie de bon

      bestemd is en van wie afkomstig.

  • De Cadeaubon per post ontvangen? Ik verstuur deze uiterlijk de volgende dag (na betaling via Tikkie) naar het door u opgegeven adres, tegen de verzendkosten. U kunt deze ook bestellen via de online agenda. Vermeld bij de opmerkingen welke waarde de cadeaubon mag hebben, voor wie de bon bestemd is en van wie afkomstig is. Vergeet u ook het adres van de ontvanger niet te vermelden. 

bottom of page