top of page
Logo_PSFood_LIfestyle_1200x628.jpeg

Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak.
Wie ben je, wat past bij jou en hoe wil je gemotiveerd worden?
Samen gaan we aan de slag! Of je nu 5 of 25 kilo wilt afvallen.

Je goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. 

Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal, dat 

gaat over een levensstijl die bij jou past.

Als coach ga ik je daarbij helpen, en ben ik dat duwtje in de rug als je het nodig hebt.

Weten waarom PS. Food & Lifestyle bij jouw past? Lees dan even op je gemak verder, en schrijf eventuele vragen die je hebt op, ik beantwoord deze graag.

Dit kan telefonisch maar je kan ook langskomen, en onder het genot van een kopje koffie of glas thee meteen wat komen proeven. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en zijn er geen kosten aan verbonden.  

Wil je het programma niet volledig volgen, maar wel van van de koolhydraatarme en eiwitrijke tussendoortjes, pasta's of een van onze andere producten dat kan natuurlijk ook. 

Met PS. Food & Lifestyle krijg je weer grip op jouw gewicht

HMW-20230728-0005-4.jpeg

Afvallen? Dat kan echt knap lastig zijn!

Het afslankproces begint bij jezelf. Jij bent diegene die het moet doen, jij moet de knop omzetten. Overgewicht is niet alleen een kwestie van teveel eten, maar vooral van verkeerd eten. 

 

Wat zo inspirerend is aan PS. Food & Lifestyle? Dat je snel en moeiteloos kunt afvallen, dit moet toch genoeg motivatie zijn om te beginnen? Gewoon lekker blijven eten en tegelijkertijd bewuster worden van wat je eet.

 

En hoe fijn is het om jezelf niet alles te ontzeggen en te kunnen blijven genieten van een bakje chips op de bank en dat koekje bij de koffie?

Of je nu uitgebreid wilt blijven koken of snel een maaltijd op tafel wilt zetten, het programma past perfect in jouw dagelijkse schema.

Ik heb al veel verhalen over de meest uitlopende diëten gehoord, maar vaak gaat dit niet over de inhoud van het dieet, maar over het niet volhouden ervan. 

Het bekende jo-jo effect treedt op nadat je weer "normaal gaat eten".

Dat is zo ontzettend zonde van alle inspanningen, geld en moeite die je erin hebt gestoken.

Mijn naam is Mariëlle Lakerveld, 50 jaar en woonachtig in het mooie Loenen op de Veluwe.  

Onder mijn persoonlijke begeleiding kan je het PS. Food & Lifestyle programma volgen en gaan we samen voor jouw doel. 

En met samen doen, bedoel ik ook écht samen. Mijn begeleiding stopt niet op de vrijdagmiddag.

Waarom niet? Jij gaat er toch ook 7 dagen per week volledig voor.

 

Wil je het programma liever "online" volgen, dat kan ook. We hebben dan wekelijke telefonisch contact met elkaar. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen. Ik informeer je graag.

Wat denk je............ gaan we er voor!!!!

De Intake en het dag- en weekmenu.

Het dag- en weekmenu wordt aangepast aan jouw wensen en behoeften waarbij er gemiddeld 5 tot 6 eetmomenten per dag zijn. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 2-3 tussendoortjes, dit is afhankelijk van je startgewicht.

Je loopt in totaal 3 fases door waarbij je in de eerste (meeste strikte) fase bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. Food & Lifestyle. De lunch en het diner mag je hierbij ook zelf invullen en bestaan uit groenten, vlees/vis/vegetarisch. Maar desgewenst kan dit ook aangevuld worden met een product als bijv. pasta.  

De producten van PS. Food & Lifestyle kan je vergelijken met gewone voedingsmiddelen uit de supermarkt, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks,. Alleen met veel minder koolhydraten en meer eiwitten.

Je gaat hiermee dus niet minder eten, maar wel ánders, en het is makkelijker vol te houden omdat eiwitten je een lang verzadigd (vol) gevoel geven.

 

Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect. 

Wekelijks kom je op consult (dit kan ook telefonisch), wordt je gewogen en bespreken we jouw resultaten. 

Wat ging er goed de afgelopen week of wat juist niet, loop je ergens tegenaan en heb je bepaalde doelen voor de aankomende week. 

 

Na het bereiken van jouw streefgewicht kan je nog een jaar onder mijn begeleiding blijven zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt. Je komt dan 1 keer in de maand op consult.

Wat kost het PS. Food & Lifestyle programma?

De kosten van het PS. Food & Lifestyle programma variëren per persoon en zijn afhankelijk van je gewenste streefgewicht én je startgewicht.

Een eetmoment heeft een gemiddelde prijs van € 2,94.

Als je dagelijks 5 van deze producten gebruikt, bedragen de kosten ongeveer € 14,70 per dag,

Dit komt neer op ongeveer € 100,- per week in de eerste fase van het programma. Wel vervangen deze producten grotendeels de kosten van je normale supermarktvoeding, waardoor je deze kosten eigenlijk kunt aftrekken.

 

De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierbij inbegrepen. 

 

Naarmate je verder vordert in het programma, zullen de dagelijkse kosten voor de producten geleidelijk afnemen en ga je weer meer producten uit de supermarkt gebruiken.

Als je wilt weten hoe een traject met PS. Food & Lifestyle er voor jou persoonlijk uitziet, nodig ik je graag uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en kan ik alles voor je uitrekenen.

Croissant met roerei en zalm_Koolhydraatarme_Recepten_PS-food-lifestyle.jpeg

De voordelen van PS. food & lifestyle:

  • Een persoonlijk stappenplan

  • Gepersonaliseerde weekmenu’s, passend in jou dagelijks ritme

  • Begeleiding van mij als gecertificeerd PS. Food & Lifestyle coach

  • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten die nog lekker zijn ook

  • Behoud van je spiermassa

  • Geen jojo effect

  • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

De beslissing om af te gaan vallen,is een hele stap. Je wilt niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar óók op een gezonde manier afvallen. 

Het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven, en je 2 of 3 heerlijke tussendoortjes mag waardoor je jezelf niet alles hoeft te ontzeggen.

Contact

Wil je gratis en vrijblijvend een intake? Je kan hier klikken en zelf een afspraak in de online agenda maken.

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand je gegevens in en ik neem nog dezelfde dag contact met je op. 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page