top of page
Massagepraktijk Loenen

- Sport- en Wellnessmassage -

Relaxen
Even voorstellen

Mijn naam is Marielle Lakerveld, 50 jaar en woonachtig in het mooie Loenen op de Veluwe.

Ik ben gediplomeerd en gelicentieerd NGS Sportmasseur, Gecertificeerd SportZORGmasseur en gediplomeerd Gespecialiseerde Sportmassage bij (Top)Sporters 

 

Hiernaast heb ik verschillende specialisaties gevolgd en blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op mijn vakgebied door regelmatig nieuwe opleidingen of bijscholing te volgen. Zo volg ik momenteel de opleiding tot Sporttherapeut.

Omdat een gezond gewicht in combinatie met gezondheid een belangrijke rol in mijn leven speelt heb ik de opleiding tot gecertificeerd PS. Food & Lifestyle Coach behaald, en ben ik officieel Voeding- en Lifestylecoach van PS.

Ik sta echt voor100% achter dit programma. Niet door minder te gaan eten of producten niet meer te eten, maar door anders te gaan eten. En ja, je mag gewoon een koekje bij de koffie, een lekkere chocolade bar tussendoor en een zakje chips op de bank als jij dat wilt. Je vindt alle informatie hierover onder het kopje Afvallen met PS Food & Lifestyle

In mijn vrije tijd ben ik op trainingsavonden en tijdens wedstrijddagen verzorgster van het 1e voetbalelftal van Loenermark.

In 2020 heb ik mijn praktijk aan huis geopend waar ik fulltime werkzaam ben. U kunt bij mij terecht voor verschillende klachtgerichte behandelingen maar ook heerlijk relaxen met diverse Wellnessmassages. En nu ook voor het volgen van het PS. Food & Lifestyle Programma.

In het weekend werkt mijn partner Berto ook mee in de praktijk, hij is gecertificeerd Sportmasseur en ook bij hem kunt u terecht voor een aantal massages (Ontspanningsmassage, Rug,- Nek- Schoudermassage en Sportmassage).

U bent van harte welkom in mijn praktijk.

Massages en Tarieven

Alle bedragen zijn incl. 21% btw en kunnen per pin of contant voldaan worden.

massage
ONTSPANNINGSMASSAGE 
 

 

45 minuten € 32,50

60 minuten € 40,00

Nekmassage
RUG - NEK - SCHOUDER

 

30 minuten € 25,00

45 minuten € 32,50

Drukpuntmassage
SPORTMASSAGE
gegeven door Berto

 

30 minuten € 25,00

45 minuten € 37,50

Hoofdmassage
INDIASE HOOFDMASSAGE
 

 

30 minuten € 25,00

 

massage.jpeg
BALINESE WELLNESS MASSAGE
 

 

45 minuten € 32,50

60 minuten € 40,00

Hotstone-rugmassage
HOT STONE MASSAGE 

 

45 minuten € 32,50

60 minuten € 40,00

bottom of page